Fjerde og sidste gang i skoven

Hej med jer

Så har vi været med drengene i skoven for sidste gang. I dag havde vi ikke så fint vejr som de andre gange, men humøret var højt. Vi tog igen i dag cyklerne ud til skoven.
Vores fokus i dag var på snegle. Vi har undersøgt sneglenes anatomi og hvordan de bevæger sig. Sneglene vi undersøgte, havde Nickie haft med hjemmefra hendes have. Vi havde valgt vinbjergsnegle, da de er nemmere at kigger på, på grund af deres størrelse.

   

Vi lavede tre aktiviteter med drengene. I den første skulle de finde kropsdele fra sneglene og finde dem på et billede. I den anden aktivitet skulle de lege med slim, her blandede vi kartoffelmel og vand, drengene var vilde med slimet og ideen med dette var at drengene fik fornemmelsen af sneglenes slim. I den sidste aktivitet skulle drengene lave deres egen snegl ud af ler, pinde og et sneglehus.

 

Det har været et spændende forløb med drengene. I starten var de mere tilbageholdende og usikre på at udforske skoven. Men da de så at vi gik i gang med at kigge under bladene og i jorden, begyndte de også. Her kan vi se hvor vigtige vi er som rollemodeller for børnene.

Vi sluttede vores forløb af i skoven med hygge og hjemmebagte kanelsnegle, til alles store begejstring.

De bedste hilsner
MANN 4












Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Udviklingsprojekt opgave 1

Dyreholds fremlæggelse

Opsamling på planteholdsopgaven